VISIE

Deykerhoff/Accountants, persoonlijk en dicht bij de klant

Deykerhoff/Accountants kijkt vooruit. Advies op maat en persoonlijke betrokkenheid vormen de toegevoegde waarde. Dus echt kijken wat bij de klant past, dat vinden wij belangrijk. Wij kiezen bewust voor een kantooromvang van ongeveer 15 medewerkers. Dat helpt om dicht bij onze klanten te blijven staan.

Op veel terreinen hebben wij de professionele deskundigheid in eigen huis. Dat maakt het mogelijk om veel vraagstukken direct vanuit een breed perspectief te benaderen. Zo zorgen wij ook inhoudelijk voor een optimale dienstverlening.

 

Een persoonlijke aanpak waarbij de klant zich prettig voelt

Wij begeleiden onze klanten in een transparante omgeving. Klanten kunnen altijd meekijken. Onderscheidend is onze persoonlijke aanpak. Als adviseurs en sparringpartners staan wij dicht bij de klant. Daarbij zijn samenwerking en respect voor eigen keuzes voor ons van cruciaal belang. Wat betekent dat in de praktijk?

  • Een prettig gevoel voor de klant en voor onszelf is voor ons een voorwaarde. Is er geen klik, dan gaan we niet met elkaar in zee.
  • Een klant moet zelf de beslissingen kunnen nemen. Wij zien het als onze taak om daarbij te helpen. Met de juiste vragen en feedback zetten wij de klant aan het denken. Zo kan hij voor zichzelf de beste oplossing kiezen.

 

Onze kernwaarden

Transparant en toegankelijk. De accountant die ook vóóruit kijkt. Dat zijn in een notendop de kernwaarden van Deykerhoff/Accountants. Vóóruit kijken, betekent ook vóóruit denken. Dat doen we niet alleen, dat doen we samen met onze klanten. Dat zie je terug in onze dienstverlening en communicatie. Bijvoorbeeld met onze klantportals en de inzet van social media. Je ziet het ook terug in onze duidelijke visie op samenwerking. Die laat zich als volgt samenvatten:

  • Groei en ontwikkeling: We luisteren naar onze klant en horen wat de behoeften zijn. Dit stelt ons in staat om continu te groeien en te ontwikkelen en onze klanten dat te geven wat ze willen op een manier die bij ze past. Wij zijn transparant in onze dienstverlening, geven advies maar stellen ook whitepapers ter beschikking.
  • Samen: We dragen samen de verantwoordelijkheid voor een zo succesvol mogelijk bedrijf, waarbij de ondernemer aangeeft wat zijn definitie van succes is.
  • Toegankelijk: We werken met de klant samen op een integere en persoonlijke manier. Iedere klant heeft een eigen relatiebeheerder. Wij leveren advies op maat aan iedere klant, zodat er een optimaal rendement wordt gehaald.

 

Vooruit kijken

Vooruit kijken doe je echt samen. Je kijkt naar toekomstige veranderingen, wensen en ontwikkelingen. Wat gaan die betekenen voor jou en je bedrijf? Hoe kun je daar adequaat op inspelen? Deykerhoff/Accountants hecht veel waarde aan deze ondersteuning.