TEAM

Deykerhoff/Accountants, de accountant die ook vooruit kijkt!

Een hoge kwaliteit en persoonlijk contact zijn voor ons belangrijke waarden. Daar werken wij bij Deykerhoff/Accountants voortdurend aan. Elke dag opnieuw maakt onze enthousiaste groep medewerkers dat ook waar. Deykerhoff/Accountants staat voor je klaar. 

 

Korte communicatielijnen en hoge kwaliteit

Voor een sterk persoonlijk contact houden wij de communicatielijnen kort. Heb je een vraag, dan krijg je van ons zo snel mogelijk antwoord. Soms kan dat meteen. En soms hebben we iets meer tijd nodig, omdat we eerst willen uitzoeken wat in jouw situatie het beste advies is. Maar altijd reageren we zo snel mogelijk.

Al onze medewerkers volgen regelmatig interne en externe cursussen. En we maken optimaal gebruik van automatiseringsmogelijkheden. Zo verankeren wij de kwaliteit van onze dienstverlening en blijft die op een hoog niveau.

 

Deykerhoff/Accountants, krachtig door een betrokken team

Wat ons het meest kenmerkt, is ons vermogen om naar mensen te luisteren. Al onze medewerkers kunnen zich uitstekend inleven in jouw situatie. Ze hebben oog voor de zaken die jou bezighouden. Die betrokkenheid is de kracht van ons team. En dat zie je terug in het advies dat je van ons krijgt. Dat is altijd persoonlijk en helemaal op maat.

Dat advies krijgt je niet alleen als je ernaar vraagt. Minstens zo vaak zal een accountant of adviseur je op eigen initiatief adviseren. Dat kan verrassend zijn, maar je krijgt wel altijd een advies waar je beter van wordt. 

 

Een vaste relatiebeheerder voor iedere klant

Iedere klant van Deykerhoff/Accountants heeft binnen ons kantoor een vaste relatiebeheerder. Deze relatiebeheerder onderhoudt alle contacten over de volledige dienstverlening. De jaarrekening- en adviesbesprekingen voer je altijd met een AA-accountant of een RB-belastingadviseur.

Marc Deykerhoff

Accountant | Estate planner | Financieel planner

E-mail

Mary Janssens - Mommers

Accountant

E-mail

Mr. Cyril Haeve

Belastingadviseur | Pensioenadviseur | Verzekeringscoach

E-mail

Sandra Groenendijk

Office manager

E-mail

Deykerhoff/Accountants zet de deuren letterlijk open

In 2014 zet Deykerhoff/Accountants een stap waarmee de open en toegankelijke cultuur van het kantoor op een bijzondere wijze wordt benadrukt. Speciaal voor klanten wordt een vergaderruimte ingericht. Maximaal 8 personen tegelijk kunnen hier komen vergaderen of een werkbijeenkomst organiseren. De vergaderruimte is een unieke service voor een accountantskantoor en helemaal in de geest van deze tijd. Bij Deykerhoff/Accountants in Den Bosch gaan de deuren letterlijk open.