Blob

Sturen op beweging

Wat beweegt je? Die vrijdagmiddag waarop je niet aan alles bent toegekomen? Waarop je 4 maanden verder bent en nog niet gedaan hebt wat je echt wilde doen? Of de dagen waarop je vol energie bezig bent met je klanten én tijd hebt om aan je onderneming te bouwen? Werken aan wat écht het verschil maakt?

Met forecasting, slimme dashboards en gamestorming helpen we je uit de wervelstorm van elke dag te komen. Je maakt je dromen concreet en toetst of je nog op de goede weg bent om je doelen voor dit jaar te halen.

Forecasting

Echt zicht op je financiële ontwikkeling in de toekomst

Cijfers van vorig jaar? Liever kijken we naar dit jaar. En volgend jaar. Dat maakt het interessant, nu kun je nog bijsturen! Met forecasting geven we inzicht in de financiële ontwikkeling van je onderneming in de toekomst. We zetten geplande omzet en beoogd resultaat neer, zodat je in één oogopslag weet of je op de goede weg bent. Zo signaleer je sneller waar het mis kan lopen en kun je er tijdig op inspelen.

Slimme dashboards, tussentijdse rapportages en gesprekken met gevoel

Maak je bedrijf financieel wendbaar

Hoe wendbaar is jouw bedrijf in deze snelle wereld? Met slimme dashboards, tussentijdse rapportages en gesprekken met gevoel geven we je inzicht in hoe je onderneming presteert. Niet alleen in financiële cijfers, maar ook managementinformatie. Deze informatie geeft je op tijd grip om je bedrijf financieel wendbaar te houden.

Gamestorming met je accountant

Kom uit de drukte en maak je ondernemersdroom concreet

Als ondernemer ben je al druk genoeg. Pak je rustmoment met Deykerhoff! Maak op energieke manieren kennis met gamestorming-technieken om je ondernemersdroom concreet te maken en uit te voeren. Durf jij het aan?

Samen bouwen we aan je bedrijf en ondernemersdroom met deze games:

  • Business Model Canvas sessie
  • Toekomstcanvas sessie
  • DGA gamestorming
  • Speedboat canvas sessie
  • Vliegtuigmodus AAN games

In een middag je ondernemersdroom concreet op papier?