Quality time kopen

Stel je eens voor dat het lukt om je boekhouding zo te organiseren dat je tijd overhoudt. Tijd die je kunt besteden aan andere dingen. Aan je gezin, aan beter ondernemen, aan netwerken en noem maar op. Die extra tijd draagt bij aan jouw privé- en ondernemersgeluk. Dat is wat Deykerhoff bedoelt met quality time. We kijken graag samen met jou hoe je de administratieve processen zo kunt inrichten, dat je quality time overhoudt. Dat bereiken we onder andere met efficiënt werken.

Efficiënt werken

Lean werken is een methode waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op efficiënt werken. De klant staat daarbij centraal. Het gaat erom dat we voor jou waarde toevoegen. Lean werken leidt tot beter ondernemen. Bij Deykerhoff bereiken we dat onder andere door processen en systemen slim te koppelen en door slim samen te werken. Er zijn allerlei oplossingen om lean te werken.
Enkele voorbeelden:

  • Bonnetjes die je ontvangt meteen fotograferen en naar ons versturen via een speciale app op de telefoon. Je hoeft dan niets meer te bewaren en wij verwerken dit direct in de administratie.
  • Alle facturen van leveranciers per mail laten versturen. Je hoeft niets meer in te scannen en wij kunnen de factuur direct verwerken.

Quality time kopen

Er zijn altijd dingen die wel moeten gebeuren, maar die je minder makkelijk afgaan. Quality time win je ook als je die dingen kunt laten doen door ons kantoor. Dan win je tijd voor jezelf. En de winst is nog groter, want je  hebt ook de last in je hoofd niet. Bijvoorbeeld van de btw-aangifte die nog de deur uit moet, maar die je steeds voor je uitschuift. Soms lijkt het goedkoper om dit soort dingen zelf te doen. Vaak is dat niet zo. Doe je zelf de boekhouding en aangiftes, dan moeten wij die na afloop van het jaar toch nakijken. Als wij de boekhouding voor jou verzorgen, hoeft dat niet meer. Door op die manier slim met elkaar samen te werken, kunnen wij jou helpen om je doelen te realiseren en quality time over te houden.

In een middag je ondernemersdroom concreet op papier?