Fiscale advisering

Ken je klant, dat is ons uitgangspunt. Natuurlijk houden wij ons bij Deykerhoff met cijfers bezig. Maar de vraag wie de mens achter die cijfers is, vinden wij ook heel belangrijk. Op het gebied van fiscale advisering vertaalt dat zich in een adviespraktijk waarin persoonlijke betrokkenheid een belangrijke plaats heeft. Wat komt er de komende jaren op jouw pad? Waar wil je met je bedrijf naar toewerken? Wat betekenen jouw keuzes voor je pensioen of voor je huwelijkse voorwaarden? Dat soort vragen stellen wij in onze adviespraktijk. Samen met jou bekijken we hoe je daarop kunt anticiperen.

Het nieuwe werken

Traditioneel is het werk van een accountant productgedreven. Als klant kom je voor een jaarrekening en de belastingaangifte. Maar bij Deykerhoff gaan we verder. Wij noemen dat het nieuwe werken. Dat zit in onze genen. Wij kijken verder dan de jaarrekening en de belastingaangifte. Wij verplaatsen ons in jouw specifieke situatie want jij hebt je eigen verhaal. Dat verhaal willen wij kennen. Onze opvatting is dat wij pas met oplossingen kunnen komen als we weten wat jouw verhaal is. Niet eerder, want ieder verhaal is anders. Een snelle standaardoplossing is vaak niet de beste oplossing.

Op gevoel

Iedereen wil belastingvoordeel. Maar is dat ook wat jou werkelijk beweegt of heb je andere motieven? Bij Deykerhoff gaan we niet uit van antwoorden die voor de hand liggen. Voordat we met een advies komen, gaan we op zoek naar jouw dieper liggende doelen en wensen. Een adviesgesprek met een van onze adviseurs is dan ook meer dan een gesprek over cijfers. Wij willen adviseren met gevoel, zodat ons advies ook echt bij jouw verhaal past. Samen zoeken wij zo naar de beste oplossingen voor zaken die aan de belastingregels raken. Daarbij kunnen heel veel onderwerpen aan bod komen. Bijvoorbeeld:

  • Opbouw van je pensioen
  • Aankoop en verzekering van je huis
  • Arbeidsongeschiktheidsrisico’s
  • Overlijdensrisico’s
  • Ondernemingsvorm
  • Bedrijfsoverdracht
  • Tal van andere financiële  onderwerpen

Over al deze onderwerpen stellen wij vragen. Bij ons kun je rekenen op maatwerk, een persoonlijke benadering en advies met gevoel.

In een middag je ondernemersdroom concreet op papier?