BIJEENKOMSTEN

Kennis opdoen en netwerken bij Deykerhoff/Deelt

 

Regelmatig organiseren wij onder de naam Deykerhoff/Deelt een uniek netwerkevent voor onze klanten en relaties. Elk event heeft een eigen thema. Kennis delen en netwerken staan daarbij altijd centraal. We starten met een boeiend programma met een spreker die helemaal thuis is in het thema. Als bezoeker word je zoveel mogelijk bij het onderwerp betrokken. De vorm kan variëren van een ronde om vragen te stellen tot een discussiepanel. We sluiten het event af met een gezellige netwerkborrel.

 

Deykerhoff/Deelt: bijzondere netwerkbijeenkomsten

Bouwen aan je zakelijk netwerk is waardevol. Geen ondernemer kan daarbuiten. Datzelfde vinden wij ook van kennis delen. Wij doen dat graag en zo versterken we elkaar. De onderwerpen die tijdens de events aan bod komen zijn heel divers. Soms zijn ze naar aanleiding van de actualiteit, maar ook allerlei interessante tijdloze onderwerpen komen aan bod. Een greep uit eerdere onderwerpen:

  • De VAR-regeling
  • Grip op verzuim
  • Het acquisitiegesprek
  • Time-management
  • Het levenstestament

 

Naast kennis delen, is elkaar leren kennen een belangrijk doel van deze events. Om elkaar te leren kennen, moet je elkaar ook echt ontmoeten en spreken. Daarom organiseren wij onze events zo dat er alle ruimte is om waardevolle nieuwe contacten te leggen en om bestaande contacten weer helemaal op te warmen.

 

Waar en voor wie?

Wij organiseren Deykerhoff/Deelt op wisselende locaties in de regio. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor (potentiële) klanten, relaties, netwerkcontacten en verder voor iedereen die belangstelling heeft. Via onze digitale nieuwsbrief kun je je aanmelden. We delen die digitale nieuwsbrief ook op diverse social media kanalen en op de website van Regio Business.  Meld je wel altijd aan, dan kunnen wij rekening houden met je komst en zorgen voor een goede voorbereiding. De deelname aan Deykerhoff/Deelt is kosteloos.

 

Dit zijn informatieve netwerkbijeenkomsten. Wij organiseren ze op een inspirerende locatie. Er komt dan een spreker, er is een presentatie, er is een netwerkborrel.

Ieder kwartaal organiseren wij met Deykerhoff/Deelt unieke sessies voor onze klanten en relaties waar wij ontmoeten, delen en inspireren faciliteren!